Броени дни преди финала на сезон 2017/2018 Народният театър Иван

...
 Броени дни преди финала на сезон 2017/2018 Народният театър Иван
Коментари Харесай

Народният театър пусна билетите за новия сезон

 Броени дни преди финала на сезон 2017/2018 Народният спектакъл " Иван Вазов " стартира продажбата на билети за новия. Пропуските за представленията, които стартират през септември, към този момент може да се купят на двете каси на театъра, както и онлайн на http://nationaltheatre.bg/.
Новият сезон ще бъде открит на 11 септември с " Цветът на дълбоките води ", режисиран от Бойка Велкова, която и взе участие в спектакъла. Справката демонстрира, че за някои от най-търсените представления на миналия сезон - " Лисичета ", " Господин Ибрахим и цветята на Корана ", " Богът на касапницата ", местата към този момент са съвсем изчерпани, оповестява Катя Попчева, началник маркетинг и връзки на НТ " Иван Вазов ".

В продажба са и билетите за първата премиера за идващия сезон - " Един безразсъден ден " по Пиер дьо Бомарше. Пищният театър, режисиран от един от водещите артисти на НТ - Михаил Петров, ще дебютира пред аудитория на 27 и 28 септември на огромната сцена. Режисьорът дефинира представлението като сценичен карнавал, в който си дават среща спектакъл, музика, ария, танц, балет, живопис.

" Един безразсъден ден " ще събере на сцената Параскева Джукелова, Джулия Бочева, Гергана Змийчарова, Стелиан Радев, Димитър Живков, Вяра Табакова, Христо Чешмеджиев, Стоян Пепеланов, Васил Драганов, Христо Терзиев. Сценичната версия на текста, който е известен като " Сватбата на Фигаро ", е дело на Михаил Петров и Анна Петрова.

Костюмите са на Елена Иванова, музиката - на Любомир Денев. Хореографка е Мариана Крънчева, а музикален възпитател Евгени Господинов.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР